Ontdek je merkverhaal

Je merkverhaal ontdekken vanuit je essentie

Met een sterk en zichtbaar merkverhaal raak je je doelgroep en creëer je draagvlak voor de positieve impact die je wilt realiseren. Maar als je jouw essentie niet (meer) in je bedrijf voelt of niet volledig weet te uiten, komt je potentieel niet tot zijn recht. Dan is het logisch dat je gefrustreerd, ongeïnspireerd en uitgeput raakt.

Als je verdwaalt in een verhaal dat niet voor je werkt, kost dat enorm veel energie en kun je je klanten niet optimaal bereiken en helpen.

Hoe echter, hoe hechter

Hoe zou het zijn om vanuit jouw drijfveren te creëren, op een manier die voor jou werkt en van daaruit een connectie met je doelgroep te maken?

Als verbinder help ik je een verhaal te creëren dat vóór jou werkt. En hoe transparanter je vanuit je essentie deelt, hoe hechter de connectie die ontstaat.

ontdek je merkverhaal

Verheldering van je merkverhaal

Met merksessies help ik je inzicht te krijgen in de elementen die maken dat je je verhaal niet (volledig) voelt en wat jij in de kern nodig hebt om je bedrijf tot uiting te brengen.

Ik luister empathisch naar wat je zegt én wat je tussen de regels door zegt. Daardoor stel ik je de sleutelvragen die leiden naar jouw ware essentie en de vertaalslag naar je merkverhaal.

Zodat je vanuit jouw essentie je doelgroep raakt met:

“Hoe meer bezieling in je merk, hoe meer voldoening van je werk en hoe waardevoller je voor je klanten bent.”

Een merkverhaal dat helemaal jij is

Ik help je jouw verhaal (opnieuw) te ontdekken vanuit verbinding met jezelf en je intentie. Dit is de basis van waaruit je verhaal duidelijk wordt en inzicht in de doelgroep die bij jouw bedrijf past ontstaat.

Ontdek je merkverhaal zodat je:

Werken met Taal voor je Merkverhaal

Kennismakingsgesprek

gratis en vrijblijvend

Offerte op maat

duidelijkheid vooraf met een vaste prijs

Merkverhaal

onderscheidend, praktisch en persoonlijk

Pakket Ontdek je merkverhaal

In een kennismakingsgesprek bespreken we je vraag. Op basis daarvan spreken we het aantal merksessies af en ontvang je een offerte voor een pakket op maat. Het aantal sessies is afhankelijk van je behoefte.

Als verbinder help ik je om vanuit jouw essentie thuis te komen in jezelf en in je verhaal.

per merksessie (75 min.)

€ 97

Veelgestelde vragen

Je merkverhaal vertelt wie jij bent, waar je voor staat en wat je doet. Het is de essentie van je bedrijf. Staat je verhaal als een huis en is er samenhang in je uitingen, dan kun je daarmee herkenbaarheid en vertrouwen creëren bij je doelgroep en een connectie met hen opbouwen.

Als ondernemer ken jij je bedrijf en jezelf als geen ander. In theorie kun je dus heel goed zelf je verhaal ontdekken, maar wat als in de praktijk blijkt dat je vastloopt, er geen duidelijk verhaal ontstaat of je doelgroep je niet weet te vinden en herkennen? Je een hoop frustratie, stress en stagnatie ervaart?

Stel je eens voor hoe verrijkend het is om met een frisse blik weer leiderschap in je verhaal te brengen:

Je krijgt inzicht in je struikelblokken, de waarde van je merk en hoe je merkverhaal vóór jou kan werken, zodat je weer gemotiveerd, energiek en gefocust kunt ondernemen.

Nee, het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Een goede klik is essentieel om effectief en fijn samen te werken. Dit gesprek is dan ook bedoeld om je wensen te bespreken, vragen te stellen en een indruk van elkaar te krijgen. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een vrijblijvende offerte op maat op basis van je behoefte.

Ja, het is ook mogelijk om een losse sessie te boeken en het onderwerp waar jij op dat moment behoefte aan hebt te behandelen. 

Na afloop van een sessie ontvang je een factuur. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen.

Heb je je verhaal al helder en wil je dit verwoorden in je websiteteksten, kijk dan eens bij Websiteteksten laten schrijven.

Heb je een andere vraag? Laat het me hier weten en ik beantwoord het graag.

Wil je jouw merkverhaal ontdekken?

Plan online een gesprek in om kennis te maken.

* gratis en vrijblijvend

Scroll naar boven