Websiteteksten laten schrijven

De essentie van je merkverhaal in je websiteteksten

Je hebt je websiteteksten een tijd geleden geschreven of je websiteteksten laten schrijven. Maar… je websiteteksten zijn geen weerspiegeling meer van jouw essentie.

Er is iets wezenlijks veranderd in jou als mens en daarmee ook in jou als ondernemer. Je intentie, je dienst of product en/of je doelgroep sluiten niet meer aan bij je huidige merkverhaal.

Aan alles voel je dat dit is waar jij voor wilt gaan, maar hoe vertaal je dit naar je doelgroep?

Ontdek de sleutelrol die de taal voor je merkverhaal heeft en zorg dat je doelgroep jou herkent en je website naadloos op hen aansluit.

Websiteteksten laten schrijven

Een heldere website met sprekende websiteteksten zorgt voor:

Goede websiteteksten zijn essentieel voor het online succes van je bedrijf, maar:

Het is niet gek als je hierop vastloopt. Je bent een kei in je vak, maar het schrijven van aansprekende teksten is iets heel anders. Zeker als je er zo dicht op zit dat je niet opmerkt wat jou zo bijzonder maakt. 

“Met Taal voor je Merkverhaal geef je je doelgroep niet alleen praktische antwoorden op hun vragen, maar ga je met hen ook een connectie aan.”

Hoe zou het zijn als je website:

Laten we vanuit je essentie vinden, verwoorden en verbinden.

Vinden
Samen vinden we de taal voor je merkverhaal door in gesprek te gaan over waarom je doet wat je doet, het hoe en wat van je dienst of product en welke impact dit op je klanten heeft.

Verwoorden
Ik ga je merkverhaal verwoorden in heldere, pakkende en goed lopende teksten die aansluiten bij je doelgroep.

Verbinden
Door jouw merkverhaal te uiten bereik je jouw potentiële klanten met je missie, visie en energie, waardoor zij zich met jou kunnen verbinden.

Websiteteksten Taal voor je merkverhaal

Werken met Taal voor je Merkverhaal

Kennismakingsgesprek

gratis en vrijblijvend

Offerte op maat

duidelijkheid vooraf met een vaste prijs

Waardevolle teksten

onderscheidend, praktisch en persoonlijk

Wat kost het om je websiteteksten te laten schrijven?

Merkpakket websiteteksten

€ 875

Inhoud:

elke extra pagina: € 140 

alle bedragen zijn exclusief btw

Veelgestelde vragen

Goede websiteteksten sluiten aan op de behoeften van je doelgroep. Ze zijn overzichtelijk, helder en scanbaar, wekken interesse op en stimuleren de doelgroep om in beweging te komen en actie te ondernemen. De teksten maken ook dat je online vindbaar bent voor Google en andere zoekmachines.

Het standaardpakket voor websiteteksten omvat teksten voor 5 websitepagina’s (inclusief contactpagina). Natuurlijk is het mogelijk om dit pakket uit te breiden met extra pagina’s. De meerprijs per extra pagina bedraagt € 140 exclusief btw.

De basiselementen voor je websiteteksten zijn het waarom, hoe en wat van je merk en welke doelgroep je met je merk wilt bereiken. Het is belangrijk dat je dit voor jezelf duidelijk hebt.

Voel je dat je een nieuwe richting in wilt slaan, maar krijg je de basis niet helder? Kijk dan eens bij Ontdek je merkverhaal.

Ja, alle pagina’s zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en inclusief meta-teksten.

Ja, het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen, kun je je vragen stellen en kijken we of we de juiste klik hebben.

Kennismakingsgesprek
We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en bedoeld om je wensen te bespreken, vragen te stellen en te kijken of we de juiste klik voelen. Voor dit kennismakingsgesprek is het handig als je al kunt aangeven wat je wilt bereiken met je website en wat je precies doet, zodat we de omvang van het aantal websitepagina’s kunnen bepalen. Na het kennismakingsgesprek ontvang je vrijblijvend een offerte op maat.

Opdracht na overeenkomst
Als je besluit dat je je websiteteksten door mij wilt laten schrijven, teken je de offerte voor akkoord. Vervolgens stuur ik je een vragenlijst om de relevante informatie voor je websiteteksten te verzamelen. Om goede websiteteksten voor je te schrijven heb ik veel informatie van je nodig, zoals je missie, visie, hoe en wat je precies doet, wat jou onderscheidt, wie je doelgroep is etc. Het is voor ons beiden belangrijk om een helder beeld te hebben van wat je wilt bereiken en wat essentieel is voor je websiteteksten. De door jou ingevulde vragenlijst bespreken we uitgebreid in een intakegesprek.

Conceptteksten en correctierondes
Vervolgens ga ik je websiteteksten schrijven en stuur ik je de 1e conceptversie van de teksten ter beoordeling toe. Eventueel gewenste wijzigingen kun je aangeven en verwerk ik vervolgens in een 2e conceptversie van de teksten. Deze 2e conceptversie stuur ik je ter finale beoordeling toe. Mocht je daarin nog aanpassingen wensen, dan kun je die in reactie hierop aangeven.

Oplevering definitieve teksten
Nadat ik je reactie op de 2e conceptversie ontvangen heb, verwerk ik de eventuele laatste aanpassingen en lever ik vervolgens de definitieve teksten op.

Meta-teksten
Per pagina ontvang je ook meta-teksten. Dit zijn de titels en beschrijvingen die zoekmachines tonen bij je website. Deze teksten geven een korte samenvatting van de informatie die op de pagina staat en zijn bedoeld om enerzijds zoekmachines te helpen je pagina te indexeren en anderzijds bezoekers een indruk te geven van de inhoud van je pagina.

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 50% van de kosten vóór aanvang van de uitvoering van de opdracht. Nadat ik de teksten definitief opgeleverd heb, ontvang je een factuur voor de resterende 50% van de kosten. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen.

Het oplevermoment van de definitieve websiteteksten is afhankelijk van een aantal factoren: de kwaliteit en volledigheid van de door jou ingevulde vragenlijst, de grootte van de opdracht en de beschikbare ruimte in onze agenda’s. Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik je, op basis van de dan besproken zaken, een indicatie van het oplevermoment geven.

Heb je een andere vraag? Neem dan hier contact op.

Wil je onderscheidende websiteteksten voor jouw merk?

Plan online een gesprek in om kennis te maken.

*gratis en vrijblijvend

Onderscheidende websiteteksten
Scroll naar boven